loodgieter

/loodgieter
loodgieter 2018-10-06T15:09:56+00:00

Loodgieterswerkzaamheden in Wassenaar

Van spoed loodgieter tot het oplossen van rioolproblemen wij hebben het direct voor je geregeld. Bel 070-2092510 voor onmiddellijke service in Wassenaar. Of men nu een sanitaire noodsituatie heeft, cv-ketel moet repareren of iets daartussenin, bel ons direct en wij zullen zo snel mogelijk alle sanitaire problemen oplossen. Aad’s loodgietersbedrijf uit Wassenaar bedient inwoners in heel Wassenaar en de omliggende plaatsen

Sanitair werkzaamheden n in Wassenaar

  • 24 uur noodleidingen
  • Lekkages repareren
  • Cv Ketelreparatie
  • Gebarsten pijpen repareren of vervangen
  • Verstopte toiletreparatie
  • Rioolproblemen oplossen
  • Installatie & reparatie van kranen, armaturen en gootstenen
  • Installatie van douche en bad
  • Sanitaire reparaties

Lekkende pijp? Toilet lopen? Geen warm water? Bel ons op 070-2092510

loodgieter wassenaarOnze spoed loodgieter Wassenaar kan alle santaire problemen 24/7 dag en nacht oplossen, ook tijdens feestdagen. Voorbeelden van noodsituaties zijn gebarsten leidingen, kapotte cv-ketels, overlopende afvoeren en toiletten. In de meeste gevallen kunnen dit soort problemen op elk uur van de dag plaatsvinden. Daarom bieden we 24-uursdiensten voor de meest urgente noodgevallen. Onze erkende loodgieters uit Wassenaar komen met spoed om het probleem op te lossen en bieden elke service met een glimlach!

Hoe kan men een verstopte afvoer voorkomen?
Als het gaat om een verstopte afvoer is dat je bewust moet zijn van de dingen die je afvoer binnengaan. Een van de meest voorkomende redenen voor een verstopte afvoer is vet. In plaats van vet of olie in je afvoer te gieten, doe je ze in een pot om eruit te gooien.

Een ernstig verstopte afvoer kan op den duur een gevaar voor de gezondheid worden. Als de afvoer vol is, is er onderliggende schade in de rioolleidingen. Neem contact met Aad’s loodgietersbedrijf uit Wassenaar op 070-2092510 voor directe reparaties aan de rioolleiding die de wastafel en toilet weer normaal maken.

Is het tijd om je waterverwarmer te repareren?
erkende loodgieter wassenaarEen van de meest voorkomende tekenen dat een cv-ketel moet worden onderhouden, is als men te weinig warm water krijgt of helemaal niet. Als je geen warm water ontvangt, is er waarschijnlijk een probleem met het verwarmingselement. Als je ongebruikelijke geluiden van jouw unit hoort, kan er zich sediment in de tank hebben opgehoopt. Een jaarlijkse spoeling van de tank zorgt ervoor dat elke cv-ketel efficiënt blijft werken.

De erkende loodgieter uit Wassenaar werkt met toonaangevende merken en modellen van cv-ketels. Als men problemen heeft in de bijkeuken, badkamer of keuken met betrekking tot water, kun je 24/7 dag en nacht op ons rekenen. We kunnen alle problemen snel oplossen, zodat iedereen weer op een normale manier weer kan genieten.

Wil je een erkende loodgieter die de extra kilometer gaat? Bel ons vandaag op 070-2092510  en we zullen alle details uitleggen plus jouw helpen bij het invullen van alle benodigde papieren na een installatie!

Neem direct contact met ons op