Loodgieter Wassenaar Centrum

//Loodgieter Wassenaar Centrum

Loodgieter Wassenaar Centrum

Loodgieter Wassenaar Centrum 24 uur service

Een loodgieter is een vakman die zich richt op aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties , waterleidingen en/of riolering.Loodgieter Wassenaar Centrum
Het woord loodgieter is ontleend aan het gieten van stroken lood en loden pijpen. Zo kan een loodgieter zich bezighouden met de aanleg en het onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering.
Ook moet een loodgieter steeds meer van computers afweten, aangezien cv-ketels , een belangrijk werkterrein van de loodgieter, steeds meer gebruikmaken van deze moderne technologie.

Heeft u een ervaren loodgieter in Wassenaar Centrum nodig? Bij Loodgieterij Wassenaar kunt u terecht voor het verhelpen van verstoppingen en lekkages, en CV onderhoud.

De llodgieter is elke dag werkzaam in Wassenaar Centrum, Zuid I, Zuid II en Zuid III, Kudelstaart, Vrouwentroost, Hornmeer, Uiterweg, Zuidwestboezem, Zuidwestpolder, Kompolder, Oranjewijk, Noordoostboezem, Noordoostpolder, Schinkelpolder, Bij de Poel, Nieuw Oosteinde en omgeving verzorgen?
Bel 070- 209 25 10 en de Loodgieter Wassenaar Centrum komt direct nar u toe,

By | 2016-12-14T14:59:47+00:00 December 14th, 2016|loodgieter|Comments Off on Loodgieter Wassenaar Centrum

About the Author:

Neem direct contact met ons op