Loodgieter startpagina Wassenaar

//Loodgieter startpagina Wassenaar

Loodgieter startpagina Wassenaar

Laat uw lekkage opsporen met lekdetectie!

Loodgieter startpagina Wassenaar, alles over lekdetectie

Het kan zomaar op een onverwacht moment gebeuren, een lekkage. Lekkages komen nooit goed uit en u wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Nu kan het zo zijn dat het om een lekkage gaat bij een kraan of bij een leiding en u ziet waar het water vandaan komt. Helaas komt het ook regelmatig voor dat er een vochtplek op de muur of op het plafond ontstaat en het niet te zien is hoe dit precies veroorzaakt wordt. In zo’n geval kan er met lekdetectie opgespoord worden waar het lek precies zit.

Loodgieter startpagina Wassenaar

Loodgieter startpagina Wassenaar

Verschillende methoden
Lekdetectie in Wassenaar is het opsporen van een lekkage zonder hak- of breekwerk. Dit is in veel gevallen ook nodig als er een vochtvlek te zien is, bij lekkage ontstaat de vochtvlek namelijk vaak niet op de plek waar het lek zelf zit. Er zijn verschillende technieken die de monteurs kunnen toepassen voor het uitvoeren van lekdetectie. Een aantal van deze methoden zijn camera inspectie, thermografie en kleurstoftechniek. Bij een camera inspectie gaat er zoals de naam al zegt een camera de leiding in. Deze kan foto’s maken en heel precies aangeven waar het lek zit. Thermografie maakt gebruik van warmtebeelden met behulp van een infraroodcamera. Op deze manier wordt het water buiten een leiding zichtbaar en is de locatie van het lek snel gevonden. Bij de laatste techniek wordt er kleurstof aan het water toegevoegd en zal de kleurstof duidelijk maken waar het lek zich bevindt. Dit zijn slechts een aantal van de vele methoden die lekdetectiemonteurs Wassenaar kunnen gebruiken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in professionele loodgieter of riool service, aarzel dan niet om contact met ons te nemen. Neem nu contact op met onze loodgieter spoed Wassenaar en Bel 070-2092-510.

loodgieter wassenaar

By | 2017-08-07T08:38:22+00:00 August 7th, 2017|loodgieter Wassenaar|Comments Off on Loodgieter startpagina Wassenaar

About the Author:

Neem direct contact met ons op