2mm Koperpijp

2mm Koperpijp

Advies van erkende loodgieter Wassenaar – Hoe kan een lekkage op een 12mm pijp worden opgelost

12mm koperpijpwater
12mm koperen pijp in Wassenaar! We hebben onlangs een noodgeval opgevangen waar een loodgieter op een baan kwam en de klant vertelde: “Sorry, ik kan dit niet doen, want dit was 12mm pijp en ik draag alleen eeen10mm pijp op mijn bestelwagen”. Bel Bel 070-2092-510

Loodgieter Wassenaar

Loodgieter Wassenaar

De noodloodgieter in Wassenaar heeft aan de klant verklaard dat het zeer ongewoon is om 12mm koperen pijp in een huis te hebben, maar beter nog, ik zal hier een loodgieter gaan bellen. Maar de loodgieter kende onze loodgieter centrale en de reputatie via een sociale site. De loodgieter adviseerde de klant in de telefoon en vertelde dat er een 12mm koperen buis in de muur was ge├»nstalleerd en het was zeker 12mm. De loodgieter uit Wassenaar is zeer sceptisch voor dit soort telefoongesprekken, wetende dat dit meer dan waarschijnlijk 10mm pijp en niet 12mm koperen pijp zal zijn. De klant legde uit of we geen 12mm pijp hebben, dan is het zinloos om hier te komen. Echter, ik stuurde een van de erkende loodgieters in Wassenaar om te komen, omdat ik weet dat er iets niet stil was met dit en Martin had de verkeerde informatie ontvangen door de loodgieter’s gebrek aan ervaring is. Onze spoedloodgieter in Wassenaar, was aangekomen en ontdekte dat de 12mm pijp in feite een 10mm pijp was en daarna gerepareerd werd.

Hoe een 12mm waterpijp repareren zonder 12mm fittingen?
Het is mogelijk dat u in sommige steden een 12mm waterpijp kunt kopen, maar het is zeer zeldzaam en wordt niet gebruikt in centrale verwarming. Het werd ingebracht voor de waterleidingverdeling naar buitenbronnen, maar als bouwers, loodgieters of zelfs DIY noodloodgieters erin geslaagd zijn om hier de handen op deze pijp te krijgen, dan kan het eventueel worden gemonteerd, maar niet onder een soort regelgeving, het zou kunnen gebeuren onder een klant die een loodgieterswerk doet. Als u over de 12mm koperpijp komt en de pijp moet repareren, kan dit zonder de noodzakelijke montage worden uitgevoerd. Bel 070-2092-510

Het valt niet onder een regeling, maar kan onder tijdelijke omstandigheden zijn en kan ook permanent maar zonder garantie zijn. Elk werk dat is gedaan dat niet onder regeling is, draagt dit geen garantie, aangezien het bij de vervaardiging als onveilig wordt gezien. Om een 12mm koperen waterpijp op te lossen, moet u de 12mm koperen pijp wel de vorm niet veranderen waardoor het einde van de pijp ovaal wordt. Plaats een 10mm pijp en zorg ervoor dat er voldoende vloei (zelfreinigend) op de buitenkant van de 10mm en de binnenkant van de 12mm is. Plaats beide 10mm en 12mm koperen buis in een minimum van 20mm meer. Zodra beide pijpen zijn ingebracht, kunt u ze samen solderen. Deze bewerking kan ook worden uitgevoerd met 10mm pijp en 8mm pijp.

loodgieter wassenaar

loodgieter wassenaar

Als u een spoedloodgieter nodig heeft in Wassenaar of ergens anders in Wassenaar, bel ons dan direct, want wij zijn binnen 30 minuten bij u aanwezig, omdat wij de beste reputatie van noodloodgieters in Wassenaar hebben.

By | 2017-11-17T19:51:25+00:00 September 21st, 2017|loodgieter Wassenaar|Comments Off on 2mm Koperpijp

About the Author:

Neem direct contact met ons op