Verwarming Wassenaar

//Verwarming Wassenaar

Verwarming Wassenaar

VERWARMING WASSENAAR

CV reparatie en onderhoud Wassenaar, Oud Wassenaar, Nieuw wassenaar, De kieviet, Wassenaar Dorp, Wassenaar Centrum, Kerkehout, Wassenaarse Slag, Maaldrift en omstreken.

Onderhoud CV­ketelhome_plumber_gallery1

De juiste werking van uw eigen verwarmingsinstallatie kunt u alleen garanderen indien uw de cv-ketel op tijd en goed laat onderhouden. Doe u dit niet, dan is de kans groot dat de ketel steeds minder zal renderen met schadelijke voor de gezondheid van uw gezin of werknemers. Tevens bent u niet meer verzekerd bij brand als een cv­installatie niet gekeurd is.

Onderhoudsbeurten bij diverse verwarmingsketels

Centrale verwarming (CV) onderhouden

De werkwijze en ook de grondigheid van onderhoud verschillen aan het type brandstof en installatie.

CV reinigingsbeurten

Sluit een contract af om uw reinigingsbeurten te laten doen. Dit is altijd veel goedkoper en u blijft op de hoogte wanneer uw installatie weer gekeurd moet worden.

Een onderhoudscontract nemen?

Jazeker, het is goed om een onderhoudscontract bij onze spoed loodgieter af te sluiten. Onze CV monteur neemt dan eens in het jaar contact met u op om even uw ketel langs te lopen. Op deze wijze voorkomt u veel storingen en mocht indien u toch opeens een kleine storing hebben, dan heeft u meteen onze erkende monteur bij de hand. U kunt ook een eenmalig onderhoud kiezen, dan zit u meteen nergens aan vast en wordt uw ketel toch onderhouden!

home_plumber_gallery13De erkende loodgieter plaatst met spoed 24/7 radiatoren, ketels en leidingen voor centrale verwarming, zonneboilers en CV reparatie en onderhoud

Zodra een centrale verwarming uitstekend werkt en professioneel is afgestemd op uw bedrijf of woning, dan is deze luxe heerlijk in uw huis of onderneming.

Onze erkende loodgieter bespreekt samen met u hoe men het werk en leefcomfort kunt verbeteren met de juiste keuze van radiatoren en ketels.

Tevens zijn wij specialisten bij het oplossen van problemen bij verstoppingen en riolering, dakbedekking, CV reparatie en onderhoud en Zinkwerken!

Comfort is belangrijk, daarom werkt de erkende loodgieter voor CV reparatie en onderhoud uitsluitend met producenten die u een perfecte prijs­kwaliteitverhouding kunnen garanderen.

Heeft u een vraag over Verwarming wassenaar of de erkende loodgieter wassenaar? Bel ons nu 070- 209 25 10!

By | 2016-12-09T09:32:29+00:00 July 29th, 2016|erkende loodgieter|Comments Off on Verwarming Wassenaar

About the Author:

Neem direct contact met ons op