Sanitair Wassenaar

//Sanitair Wassenaar
Sanitair Wassenaar 2017-02-09T14:42:18+00:00

Loodgieter Wassenaar > Loodgieter > Sanitair Wassenaar

Sanitair Wassenaar

Loodgieter Wassenaar

De installatie van een nieuwe badkamer

Veel mensen kiezen er voor om direct na aanschaf van een nieuw huis de badkamer compleet te laten renoveren of vervangen. Hierbij is er een enorm aanbod aan onder andere sanitair en tegelsoorten waardoor het soms moeilijk is door de bomen het bos te zien. Hieronder zijn een aantal tips waar u op kan letten bij de aanschaf van uw nieuwe badkamer. Bel de loodgieter Wassenaar op 070- 209 25 10 voor sanitair.

Loodgieter Wassenaar

Het is natuurlijk van belang om uw badkamer in te richten zoals u dat wilt. Om de waarde van uw huis te behouden, of zelfs te laten toenemen is het echter handig om een gangbare stijl te nemen zodat de verbouwing zichzelf weer uitbetaalt mocht u de woning uiteindelijk willen verkopen. Op dit moment zijn strakke, moderne badkamers in het meest gangbaar, zonder al te veel kleurtjes maar vooral veel wit- en grijstinten. Bel de loodgieter Wassenaar op 070- 209 25 10 voor sanitair.

Wat voor sanitair
Veel mensen kiezen voor een losse douchecabine in plaats van een bad/douche combinatie. Hierdoor gaat de luxe van het bad verloren, maar houd u meer ruimte over in de badkamer en het geeft een strakkere afwerking wat de waarde voor eventuele verkoop in vele gevallen vergroot. Bij het plaatsen van een toilet kunt u zich afvragen of u deze in de badkamer wilt, of dat u hiervoor een apart kamertje beschikbaar stelt. Bel de loodgieter Wassenaar op 070- 209 25 10 voor sanitair.

Tegels zetten
Als u nieuwe betegeling laat zetten kunt u ervoor kiezen om deze over de oude tegeltjes heen te zetten. Hierdoor gaat er wel wat ruimte verloren, maar bespaart u op de klus van het afbreken van de vorige laag tegeltjes. Als u over oudere tegeltjes heen zet, moet u wel opletten dat u daarvoor speciaal gemaakte lijm gebruikt, anders hecht het niet goed en laat het na verloop van tijd los
Bij het verbouwen van uw badkamer is het vooral van belang dat u niet bespaart op de belangrijke dingen, en alles goed laat afwerken. Een houtje-touwtje verbouwing is bij nadere inspectie snel zichtbaar, en vereist vaker onderhoud dan een goed doordachte verbouwing. Doe daarom slim inkopen, en plan ver van tevoren wat u allemaal wilt (laten) uitvoeren, dan kan u na plaatsing jarenlang onbezorgd genieten van uw nieuwe badkamer!

Zoekt u een klusbedrijf in Wassenaar of omgeving voor het renoveren of plaatsen van uw badkamer? Neem contact op! Wij staan graag voor u klaar met advies, offertes of de uitvoering om uw droombadkamer te verwezenlijken. Bel de loodgieter Wassenaar op 070- 209 25 10 voor sanitair.

Loodgieter Wassenaar